Creëer je eigen etiket en maak een uniek bierpakket. Een geschenk wat niemand heeft!

Zeker in deze bijzondere roerige tijd ken je altijd wel iemand die even een "hart" onder de riem nodig heeft. Een pakket speciaalbier met een speciaal voor deze persoon of gelegenheid gemaakt etiket doet wonderen!

Maak je eigen label bier en geef het aan jezelf, familie, vrienden of collega's.

Het pakket bestaat uit 4 flessen van 33 cl Donker Blond Bier. Ons Donker Blond doet het goed op untappd, is smakelijk, toegankelijk en (bijna:-) iedereen lust het, dus dat kan je met een gerust hart cadeau doen.

Stuur een foto, een korte beschrijving van de situatie en de tekst die je op het etiket wilt per mail naar brouwer@stadsbrouwerijcornelis.nl (liefst 2 of 3 foto's). Wij maken dan een voorsteletiket. Wanneer je dat goedgekeurd hebt en de betaling is gedaan, sturen we binnen 2 werkdagen het pakket naar je toe. Dit kan op ieder willekeurig adres in Nederland. Door de Coronacrisis kunnen we de tijd die de pakketdienst nodig heeft om het pakket bij je te krijgen niet garanderen. Maar iedereen doet zijn uiterste best. De beste tip, bestel op tijd.

Wil je meer dan 5 pakketten tegelijk? Neem dan even contact op hoe we dit slim en voordelig kunnen doen. Wil je bier met je eigen etiket voor een verjaardag, jubileum, opening, evenement, babyshower, bedrijfsfeest etc? Neem dan contact op via brouwer@stadsbrouwerijcornelis.nl voor een passend voorstel. Wij maken jouw gelegenheid graag onvergetelijk!

Let op, wanneer je bij ons besteld moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Ben je dit nog niet? Vraag dan je ouders de bestelling bij ons te doen. Zo kan je wel een mooi pakket voor vader- of moederdag, opa of oma laten maken.